CSM Ceahlăul Piatra Neamţ are sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 15:00, o nouă partidă extrem de dificilă, pe terenul ocupantei locului 3 în clasamentul la zi, Bucovina Rădăuţi. Meciul contează pentru etapa a noua a Ligii a III-a, Seria I.

„Întâlnim echipa de pe locul 3 în serie, ceea ce înseamnă că este o formaţie solidă, cu experienţă şi jucători buni. Avem informaţii că şi-au completat lotul în vara acestui an aducând 4 jucători de la Foresta Suceava, echipă care a evoluat în campionatul trecut în Liga a II-a. Nu am avut înregistrări integrale a vreunei partide a Bucovinei, dar ştim că sunt periculoşi la fazele fixe, puternici din punct de vedere fizic şi jocul lor este unul organizat. Noi mergem să jucăm fotbal şi să ne batem pentru puncte. În fiecare meci obiectivul este victoria şi vom căuta soluţiile cele mai bune pentru a ne întoarce de la Rădăuţi cu punct sau puncte”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, pentru pagina de Facebook a echipei.

Din păcate, CSM Roman a înregistrat vineri, 19 octombrie, o nouă înfrângere, 1-5 (0-2), pe teren propriu, cu Sporting Lieşti. Au marcat: Huţanu (50)/Bîrlădeanu (22 – penalty), Maftei, (38), Mihu (58), Băhnaşu (64) şi Ţicămucă (72). Tot ieri a avut loc şi meciul AFC Botoşani II-Sănătatea Darabani 6-1 (3-1), golurile fiind înscrise de Andronic (3), Bălan, Oprea şi Piftor/Cărăbuş.

Etapa mai programează astăzi şi partidele: Gloria Buzău-CSM Râmnicu Sărat, Şomuz Fălticeni-CSM Paşcani, CSM Focşani-Ştiinţa Miroslava, Foresta Suceava-Suporter Club Oţelul Galaţi şi KSE Târgu Secuiesc-Metalul Buzău.

CLASAMENT

1.SUPORTER CLUB OŢELUL GALAŢI22
2.Gloria Buzău20
3.Bucovina Rădăuţi18
4.Ştiinţa Miroslava16
5.KSE Târgu Secuiesc15
6.CSM Focşani15
7.Sporting Lieşti14
8.Foresta Suceava14
9.CSM Ceahlăul Piatra Neamţ12
10.Metalul Buzău11
11.CSM Râmnicu Sărat9
12.AFC Botoşani II6
13.Sănătatea Darabani6
14.Şomuz Fălticeni4
15.CSM Paşcani4
16.CSM Roman3

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Roman)

Articolul precedentFemeie însărcinată implicată într-un accident, o mașină s-a răsturnat
Articolul următorReuniune ştiinţifică internaţională la Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.