reclama autocenter

Costel Enache este noul antrenor al Politehnicii Iaşi, sub conducerea căruia gruparea din Copou va aborda Liga a II-a.

„În vârstă de 48 de ani, antrenorul Politehnicii a mai lucrat în Copou în urmă cu opt ani. De atunci a condus formații din primele două ligi, dar și reprezentativa sub 19 ani a României. Precedenta echipă antrenată de Costel Enache este U Cluj”, a anunțat Politehnica Iaşi, pe site-ul propriu.

„Să rămânem la un sezon, pentru că așa e corect. Vedem dacă suntem compatibili, vedem dacă reușim să punem lucrurile la punct. Ideea nici nu stă în durata contractului. Dacă lucrurile vor merge bine e perfect, iar dacă nu, nimeni nu vrea să încurce sau să ne agățăm de un scaun. Sub nicio formă. Ca idee de bază, obiectivul va fi reconstrucția. Știm că suntem într-o întârziere, lucrurile au durat până s-au așezat puțin, încercăm să corectăm pe repede înainte lucrurile. Dar știți că niciodată un lucru de durată nu se face chiar așa peste noapte. Dar nu ne vom da deoparte. Știm că presiunea e mare, reprezentăm un oraș cu tradiție, un oraș important, cu istorie fotbalistică și atunci trebuie să facem mai mult decât putem. Sperăm să și găsim soluțiile rapid pentru a face lucurile astea”, a declarat Enache, pentru Radio Hit Iaşi.

Pietreanul va veni la Iași cu doi colaboratori, antrenorul secund Cătălin Munteanu și preparatorul fizic italian Alessandro Cittadino. Oficialii ieşeni au avut negocieri şi cu Viorel Moldovan şi Eugen Neagoe, dar aceştia au refuzat să preia Politehnica. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Politehnica Iaşi)

Articolul precedent40 cazuri covid mai sunt în Neamț, 10 pacienți sunt internați în Spitalul Județean Neamț
Articolul următorEvaluare națională: emoții pentru 3.505 elevi din Neamț, începe prima probă la limba și literatura română
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.