bicaz caiac afisÎn perioada 3-4 octombrie 2015, pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz), de la poalele masivului Ceahlău, va avea loc Bicaz Kayak Fest.

Manifestarea cuprinde concursuri de maraton 40 kilometri, semi-maraton 20 kilometri, eskimo-roll şi sprint.

“Evenimentul Bicaz Kayak Fest urmăreşte promovarea, încurajarea şi dezvoltarea comunităţii kaiaciste din România, a relaţiilor interumane bazate pe fair-play şi respect reciproc, precum şi promovarea celei mai pitoreşti zone din judeţul Neamţ”, precizează organizatorii.

Pentru ziua de 3 octombrie sunt programate concursurile de maraton şi semi-maraton. Concursul de maraton se va desfăşura pe o distanţă de 40 de kilometri cu plecare de pe plaja satului  Ceahlău spre barajul Bicaz şi retur. Concursul de semi-maraton se va desfăşura pe o distanţă de 20 de kilometri, cu plecare de pe plaja satului Ceahlău spre barajul Bicaz, cu întoarcere în dreptul satului Izvorul Alb şi retur.

Duminică, 4 octombrie, cei care mai au energie şi vor să câştige un caiac Riot Brittany, oferit de Hibiscus Sport, pot participa la concursuri de eskimo-rolling  şi sprint. Marele premiu se va acorda câştigătorului desemnat al celor trei probe maraton, eskimo-rolling şi sprint.

Detalii despre înscriere, costuri şi condiţii de participare, AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentS-a urcat pe stâlp și s-a electrocutat!
Articolul următorCum previn poliţiştii criminalitatea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.