politie masinaÎn perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2015 se va derula la nivelul judeţului Botoşani „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, se anunţă într-un comunicat de presă al Poliţiei Botoşani.

Acţiunea este rezultatul unei iniţiative la nivel naţional a Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ca și în anii precedenți, acțiunea vizează sensibilizarea cetățenilor în legătură cu importanța prevenirii criminalității, necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție și consecințele asociate comiterii de infracțiuni.

“La nivelul întregii ţări, în perioada menţionată, se vor desfăşura activităţi structurate pe diverse domenii de prevenire, fiecare zi având o altă temă. Astfel, vor fi abordate, în ordine: prevenirea delincvenţei juvenile, prevenirea victimizării minorilor, prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, prevenirea criminalităţii organizate şi siguranţa rutieră. La nivelul judeţului Botoşani, Săptămâna prevenirii criminalităţii va include activităţi specifice organizate în parteneriat cu unităţi de învăţământ preuniversitar si organizaţii neguvernamentale din judeţ”, se precizează în comunicatul citat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentKAYAK FEST, pe 3-4 octombrie, la Bicaz!
Articolul următorBube de proveniență necunoscută la grădinița din Girov. ȘTIRE ACTUALIZATĂ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.