bradul-borca-02Bradul Borca este campioana negativă a rundei a IV-a din Liga a IV-a de fotbal. Într-o singură partidă, jucătorii acestei formaţii au “obţinut” 6 cartonaşe galbene (cam jumătate de echipă), iar Comisia de Competiţii şi Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ a decis aplicarea unei amenzi de 100 de lei.

O sancţiune similară a primit şi Speranţa Răuceşti, “pentru primirea a 5 cartonaşe galbene într-un joc”.

Ultima sancţiune a săptămânii în Liga a IV-a, “pentru primirea a 4 cartonaşe galbene într-un joc”, revine echipei Zimbrul Vânători Neamţ, care a fostamendată cu suma de 60 lei”.

Liga a V-a: Cum se contestă identitatea jucătorilor?

fotbal-ajf-neamtCea mai consistentă amendă a săptămânii este însă din Liga a V-a. “Pentru neprezentare la jocul cu Viitorul Podoleni (etapa I), echipa Flacăra Brusturi este amendată cu suma de 500 lei”, anunţă AJF Neamţ.

Suspendare de o etapă a primit Bogdan Rotaru (Voinţa Bozieni), eliminat din joc în minutul 70 pentru cumul de cartonaşe galbene.

AJF Neamţ a respins ca nefondată şi neîntemeiată o reclamaţie a formaţiei Stejarul Ţibucani, prin care “s-a contestat identitatea jucătorilor la meciul cu Zorile Urecheni”. AJF Neamţ precizează referitor la acest caz interesant că “identitatea jucătorilor nu se contestă în grup, ci se contestă nominal pentru fiecare jucător în parte”.

În fine, AJF Neamţ  are şi o rugăminte către conducerea echipei Unirea Dulceşti: “să ia măsurile necesare pentru a împrejmui terenul de joc şi să asigure condiţii de echipare pentru arbitri şi echipe”. (M. CONSTANTINESCU)