reclama autocenter

Un tânăr de 25 de ani, din judeţul Bacău, care era dat în urmărire naţională, a fost prins de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, în Piatra-Neamț, în ziua de 23 martie. El era cercetat pentru comiterea unei tâlhării şi fusese plasat sub control judiciar.

Întrucât tânărul nu a respectat obligațiile stabilite, polițiștii au sesizat instanța de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă de Judecătoria Bacău, la data de 19 martie 2021”, a precizat agentul Georgiana  Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău”.

Tot în ziua de 23 martie 2021, polițiștii din Roznov au depistat un bărbat de 51 de ani, din localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. El fusese condamnat la un an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

C.M.

Articolul precedentSecția Modulară ATI Piatra-Neamț are nevoie de paturi și de doctori
Articolul următorUn șofer beat și cu permisul suspendat a ”eșuat” la Humulești