0:00

Judecătoarele Ana Mângâță și Maria Ivănușcă se pensionează, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTribunalul Neamț va începe anul viitor nu doar fără judecătorul Vasile Baltag, care pleacă la București, la Inspecția Judiciară, ci și fără alți doi magistrați. În ziua de 12 decembrie, președintele Klaus Iohannis a semat decretele de pensionare pentru judecătoarele Ana Mângâță și Maria Ivănușcă. Ana Mângâță a deținut funcția de vicepreședinte al Tribunalului Neamț, calitate din care a depus cererea de pensionare.

„La momentul la care s-a dat hotărârea de eliberare din funcție, doamna Ana Mângâță avea calitarea de vicepreședinte, dar cum a trecut un interval destul de mare de timp de la emiterea hotărârii CSM până la emiterea decretului a trebuit să fie delegat dl. Cristinel Dumitrreasa pe funcția de vicepreședinte”, a precizat judecătorul Constantin Magdalina, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Neamț.

Judecătoarea Maria Ivănușcă a lucrat mulți ani la Secția Penală, după care s-a transferat la Secția Comercială, de unde va fi eliberată din funcție. (C.M.)

Articolul precedentMort de frig
Articolul următorIȘJ și SLLÎ Neamț: Profesorii primesc salariul întreg în 14 decembrie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Cinste dnei judecator Ivanusca…sunt un justitiabil care a avut proces la dumneaei si a dispus o solutie dreapta…de ce simt nevoia sa-mi exprim sentimentul acesta? Deoarece procesul era cu statul roman…si cu hotii astia, singura speranta ramane, un judecator corect.
    Pensie lunga!

Comentariile sunt închise.