Alexandru Margina - la minge

Sub privirile lui Gheorghe Ștefan, președintele de onoare al Ceahlăului, componenții lotului prim-divizionarei de fotbal s-au angrenat sâmbătă, la prânz, pe terenul central al Stadionului Municipal, în primul joc-școală din 2014. Costel Ilie și-a împărțit elevii în două tabere, ”galbenii” și ”portocalii”, câștig de cauză având ultimii, cu scorul de 1-0, golul fiind marcat de tânărul atacant Margină.

La finalul partidei, niciun antrenor din cei cinci pe care-i are Ceahlăul (Costel Ilie, Mihai Ionescu, Radu Lefter, Victor Asamoah și directorul tehnic Marian Bondrea) n-a stat de vorbă cu presa. Conducerea administrativă nu s-a lăsat nici ea mai prejos, astfel că jucătorii veniți în probe au rămas la stadiul de ”strict secret”.

La Istria Winter Cup 2014, Ceahlăul a fost repartizata în Grupa A alături de liderul din Bosnia Herțegovina, FK Zeljeznicar (6 februarie) și de NK Cibalia Vinkovci (locul 1 în Liga a 2-a din Croația 2, meci care se va juca pe 1 februarie). A patra componenta a grupei urmează a fi găsită de organizatori. Ceahlăul va mai juca încă un meci, de clasament, pe 8 sau 9 februarie. (C.S.)

Articolul precedentUnic a pierdut primul meci din 2014
Articolul următorSportul nemțean în presă și arhive