carti de identitateDoi tineri din Roznov sunt cercetaţi penal, unul pentru fals privind identitatea şi celălalt pentru uz de fals, după ce s-au „jucat” stupid cu pozele de pe documentul de identitate.

Cei doi sunt fraţi, unul are 30 de ani, iar celălalt 25.

În ziua de 2 septembrie, mezinul s-a dus la Serviciul Public Local de Evidența Persoanelor Roznov şi a vrut să-şi schimbe documentul de identitate, pe motiv că este deteriorat. Fotografia nu era a lui, ci a fratelui său mai mare.

„În urma cercetărilor s-a stabilit că în cursul anului 2014 bărbatul de 30 ani s-a prezentat la Serviciul Public Local de Evidența Persoanelor Roznov unde a declarat datele de stare civilă ale fratelui său, obținând cartea de identitate. După eliberare, documentul, a fost folosit de bărbatul de 25 ani”, a declarat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.

Evident, niciunul dintre fraţi n-a putut explica, clar, cu subiect şi predicat de ce au procedat în acest fel, iar când au încercat să repare gafa s-au trezit cu dosare penale. (C. MIRCEA)

Articolul precedentFată de 14 ani, căutată de poliţie! Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!
Articolul următorSchimbări şi în învăţământul sucevean
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.