Jasna Toskovic, criticată pentru evoluţia de la Slobozia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA surprins evoluția slabă a galonatei handbaliste muntenegrene JasnaToskovic, de la CSM Roman, în meciul cu CSM Unirea Slobozia, din prima etapă a Ligii Naționale. Dacă în partida din Supercupa României, interul dreapta a marcat de trei ori în poarta echipei CSM București, contra ialomițencelor nu a înscris niciun gol și a comis și o serie de greșeli, care nu-i prea stau în fire.

„A fost un meci mai puțin reușit din partea ei. Îl considerăm doar un accident. Este o jucătoare importantă pentru clubul nostru, care, după cum știți, în sezonul trecut ne-a ajutat în foarte multe partide. Sunt convins că-și va reveni și va fi din nou acel inter de care CSM Roman are mare nevoie”, a declarat viceprimarul Romanului, Lucian Micu.

Născută în 1989 la Titograd, Toskovic este medaliată cu argint la JO (2012) și cu aur la CE (2012) și finalistă a Cupei EHF (2013).

Jasna Toskovic, criticată pentru evoluţia de la Slobozia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNou venită la CSM Roman, Clara Vădineanu nu a evoluat deloc în primele două meciuri oficiale.

„Ea nu este încă pregătită sută la sută pentru meciuri de o asemenea intensitate. Sunt convins că, în perioada următoare, se va pune la punct cu partea fizică și va fi o jucătoare de bază pentru CSM Roman”, a mai precizat Lucian Micu.

În etapa a doua, într-un meci programat luni, 19 septembrie, cu începere de la ora 18:00, CSM Roman va juca, în propriul fief, cu CSM Ploiești, echipă care astăzi a pierdut cu 25-26 (11-11) disputa cu HC Zalău. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentSTUDIU MANPOWER: Cine mai angajează şi în ce domenii?
Articolul următorNițică întârziere de Ziua pompierilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.