Emilia Arcan, vicepreședinte al CJ Neamț a avut o întrevedere, miercuri, 2 aprilie cu șeful Secției Economice a Ambasadei Japoniei la București, Shin Ogawa. Acesta s-a aflat timp de 3 zile într-o vizită de lucru în mai multe județe din nordul țării, spune dna. Arcan, în ideea de a identifica companiile japoneze care au investit în zona de nord a Moldovei. Pentru câteva ore, șeful Secției Economice a Ambadei Japoniei la București s-a aflat și în Piatra Neamț, timp în care a discutat cu vicepreședintele Arcan despre oportunitățile pe care le oferă județul Neamț în materie de investiții în domeniul industriei de mașini.

”Acestă vizită  a domnului Shin Ogawa constituie o bună oportunitate pentru stabilirea unor legături şi identificarea unor potenţiale domenii de colaborare pentru viitor. Șeful Secției Economice a Ambasadei Japoniei la București a încercat să identifice firmele japoneze care au investiții în zona de Nord a regiunii și se pare că în Moldova în general astfel de investitori nu există, marea majoritate a investitorilor japonezi axându-se pe alte zone ale țării. Oricum noi ne-am bucurat de această vizită și am considerat oportun să-i prezentăm domnului Shin Ogawa și oportunitățile de investiții pe care le prezintă județul Neamț, mai ales cele turistice, dar și cele din industrie și agricultură, pentru că dacă reușim să convingem investitorii, vom reuşi să contribuim la creşterea economică a judeţului”, a declarat Emilia Arcan, vicepreședinte al CJ Neamț. (I.C.)

Articolul precedentBețianu în locul lui Leoreanu, Leoreanu câștigă
Articolul următorCine pă cine calcă pă organe

1 COMENTARIU

  1. DA in NEAMT pot face niste investizione in TURISMUL SEXUAL , stiiut fiind ca JAPO sunt experti in PORNACHE , mai invata si liderii politici ai nostri cate ceva ! iN industrie DA , in cea de VIBRATOARE ori DILDOURI cu baterii , fabrici de TAIETEI ,ce pun ei in RAMEN , la VINALCOL se poate face o reprofilare pe productia de SAKE ,O o cate nu se pot face daca se intalneste un JAPONEZ cu un ROMAN , la mecanica CEAHLAU se poate de asemenea investi si produce un model auto ptr piata interna marca SURUBARUL ,bazat pe mecanica de SUBARU , niste tractoare MITSHUBISHI cu pedale ,sa scumpit MOTORINA , culminand cu asocierea la STATIUNEA PISCICOLA POTOCI , ptr creerea unui pastrav bun de SUSHI !

Comments are closed.