0:00

Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț a urcat pe podium la concursul organizat de Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan ”Regele Carol I” Sinaia. Pe 26 mai a avut loc premierea competiției “Cupa Jandarmeriei Montane la Înălțime”. La cea de-a IX- a ediție echipa din Neamț a ocupat locul III, din șaisprezece echipe prezente la start.

Jandarmii nemțeni, pe podium la “Cupa Jandarmeriei Montane la Înălțime”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJandarmii nemțeni, pe podium la “Cupa Jandarmeriei Montane la Înălțime”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCompetiția a durat două zile timp în care jandarmii nemțeni au demonstrat că sunt mereu la ”înălțime”. Calmul și siguranța i-au determinat în îndeplinirea cu succes a probelor de concurs: escaladă perete de stâncă; traversare și coborâre în rapel; deplasare în teren cu ajutorul dispozitivelor GPS pentru căutarea unei persoane aflate în dificultate în mediul montan; verificarea cunoștințelor medicale.

”Felicitări echipei câștigătoare și participanților la aceast concurs, iar colegilor noștri: plt. adj. Petrescu Florin-Claudiu, sg. maj. Boancă Ștefan-Ionuț și sg. maj. Ungureanu Silviu-Sorin-Constantin le transmitem aprecierile noastre și le dorim ca pe viitor să păstreze același nivel în toate activitățile pe care le vor desfășura”, anunță Jandarmeria Neamț.

La aceeași competiție primul loc a fost ocupat de jandarmii montani din Prahova, iar locul secund a fost adjudecat de Batalionului 21 Vânători de Munte ”General Leonard Mociulschi” Predeal. (G.S.; FOTO: Jandarmeria Neamț)

Articolul precedentBacalaureatul nu se amână, greva profesorilor continuă
Articolul următorCopil de 9 ani rănit după o depășire riscantă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.