0:00

Jandarmeria şi Consiliul Judeţean au ajuns la Judecătorie!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Deşi au împărţit frăţeşte, ani de zile, o magazie de 80-90 mp, situată lângă garajele instituţiei administrative, acum Jandarmeria Neamţ şi Consiliul Judeţean au ajuns în instanţă. Pe rolul Judecătoriei Piatra Neamţ, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi figurează ca reclamant într-un proces în care au calitatea de pârâţi atât Consiliul Judeţean, cât şi Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ. Obiectul dosarului este „revendicare imobiliară, rectificare carte funciară”, iar acţiunea a fost înregistrată pe 29 decembrie 2015, după 3 ani de negocieri eşuate.

Imobilul respectiv se află în proprietate publică de stat şi nu aparţine judeţului Neamţ, ci Ministerului Afacerilor Interne şi ne-a fost repartizat prin ordonaţă de Guvern, în anul 2000”, a declarat lt. Marius Gămănuţ, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamţ. „În 2012, IJJ a solicitat intabularea imobilului, ocazie cu care a constatat că era deja intabulat de către Consiliul Judeţean. Cum orice încercare de înţelegere pe cale amiabilă a eşuat, IJJ a formulat acţiune de revendicare, pentru că nu există o altă soluţie în situaţia de faţă”.

În virtutea vechilor şi trainicelor relaţii de colaborare dintre CJ şi IJJ, magazia cu pricina continuă să fie folosită, în egală măsură, de cele două instituţii. Probabil până ce instanţa le va despărţi.

Articolul precedentBicăjenii au ieșit în stradă la trecerea dintre ani FOTO GALERIE
Articolul următorComisarul şef Catană, judecat de ziua lui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.