0:00

Şase subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Neamţ  au trecut, de sâmbătă, 15 iulie, în corpul ofiţerilor şi au primit gradul sublocotenent. În baza unui ordin al Ministrului Afacerilor Interne, ca urmare a absolvirii, cu diplomă de licenţă, a programului de formare iniţială din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, forma de învăţământ cu frecvenţă redusă, plt. adj. şef Robert Balan, plt. adj. Bogdan Blanaru, plt. adj. Mihai Afloarei, plt. adj. Florin Negruş, plt. adj. Vasile Cârnu şi plt. maj. Filaret Gheorghe Muraru vor fi încadraţi pe funcţii de comandant pluton şi comandant grupă.

Jandarmeria Neamţ mai bogată cu 6 ofiţeri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSlt. Robert Balan a urmat cursurile Şcolii de Subofiţeri Grăniceri de la Oradea până în anul 1997, a absolvit Academia de Poliţie în anul 2007, iar din acest moment va fi comandant de pluton în cadrul Detaşamentului 4 Roman. Tot la Roman, dar pe funcţia de comandant de grupă, va fi şi slt. Vasile Cârnu care a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri Bumbeşti-Jiu în anul 1999 şi Academia de Poliţie şase ani mai târziu.

Slt. Mihai Afloarei a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri Bumbeşti-Jiu în anul 2000, iar în anul 2005 a finalizat studiile la Academia de Poliţie, urmând ca de acum să îndeplinească atribuţiile de comandant pluton în cadrul Detaşamentului 3 de la Bicaz.

Slt. Filaret Gheorghe Muraru şi slt. Florin Negruş sunt şi ei absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri din Drăgăşani, în anul 2007 au absolvit cursurile Academiei de Poliţie, iar odată cu trecerea în corpul ofiţerilor vor îndeplini funcţia de commandant de grupă în cadrul Detaşamentului 1 Mobil Piatra Neamţ.

Slt. Bogdan Blanaru a urmat cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Drăgăşani până în anul 2001, a absolvit Academia de Poliţie în anul 2007, iar din acest moment va fi comandant de grupă în cadrul IJJ Bacău. Ofiţerul şi-ar fi dorit să lucreze în continuare în colectivul de jandarmi de la Neamţ însă locurile vacante avute la dispoziţie nu i-au oferit posibilitatea să ocupe o funcţie în unitate.

„Repartiţia ofiţerilor pe posturile existente la nivelul unităţii s-a făcut la solicitarea acestora şi în funcţie de media obţinută la finalizarea studiilor. Conducerea Jandarmeriei Neamţ le urează ofiţerilor succes în activitate, satisfacţii profesionale depline şi îi felicită pentru pasul important făcut în carieră”, se precizează într-un comunicat de presă al IJJ Neamţ. (ZCH NEWS; FOTO: IJJ Neamţ)

Articolul precedentCupa EHF: CSM Roman vs. HZRK Grude ( Bosnia-Herțegovina)
Articolul următorExpoziţie de icoane sculptate în lemn la Biblioteca „Kirileanu”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Sa faca ordine in Darmanesti cu cei certati cu buna convietuire , sa coboare seara din masini si sa ia pulsul strazii , vrem liniste nu zgomote in miez de noapte vezi zona bloc 40 si fara mizerie pe jos , sa se dea amenzi si pentru acest lucru . Bancile care ar trebui sa deserveasca pe cei ce asteapta un microbuz vezi statia finala bloc 40 au devenit focare seara de zgomote si tulburare a linistii prin faptul ca acolo se aduna grupuri de cetateni certati cu buna convietuire . Trebuie in sfarsit luate haturile si pe aceasta linie dar in mod profesionist .

Comentariile sunt închise.