0:00

Nu mai puțin de 517 conducători auto au fost depistaţi comiţând diferite abateri, într-o singură zi, în urma acțiuniii de amploare a polițiștilor pe mai toate arterele din județ. Pe 25 noiembrie 2022 oamenii legii au depistat 207 de şoferi, care au depășit viteza legală, 58 abateri ale bicicliștilor, 49 de abateri ale pietonilor, 4 conducători auto conducând sub influența băuturilor alcoolice, 6 depăşiri neregulamentare şi 193 de alte cazuri de indisciplină rutieră.

Jale pe șosele, peste 500 de șoferi prinși pe picior greșit, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Cei 54 de polițiști aflați în teren au reținut 58 de permise de conducere și au retras 29 certificate de înmatriculare, fiind efectuate aproximativ 500 de testări cu aparatul etilotest și peste 30 de testări în privința consumului de substanțe psihoactive”, conform Poliției Neamț.

Jale pe șosele, peste 500 de șoferi prinși pe picior greșit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii au constatat 6 infracțiuni, doi conducători auto fiind depistaţi conducând, deși aveau concentrații de 0,51 de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, un șofer fără permis de conducere și 3 infracțiuni ce privesc conducerea sub influența substanțelor psihoactive, respectiv benzodeazepină. Reamintim că echipajele rutiere de la Neamț au fost suplimentate cu forțe de la Brigada Rutieră București, Brigada Autostrăzi, plus polițiști rutieri din alte 8 județe ale țării. (G.S.)

Articolul precedent7 percheziții și 4 reținuți pentru afaceri ilicite cu droguri
Articolul următor12 arestați pentru trafic de droguri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.