braconaj-neamt-2016-01braconaj-neamt-2016-02A fost nevoie de implicarea a nu mai puţin de trei instituţii, pentru a prinde un braconier pe Lacul Izvorul Muntelui.

Cel puţin aşa rezultă dintr-o postare a Asociaţiei Naţionale de Combatere a Braconajului şi Poluării (ANCBP) Neamţ pe pagina proprie de Facebook.

“Pe timpul unei acţiuni de prevenire şi combatere a braconajului piscicol, desfăşurată pe raza lacului de acumulare Izvorul Muntelui, în zona Bofu, ANCBP Neamţ, împreună cu efective din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi (BJPT) Neamţ, alături şi de cei din Secţia Regională Poliţie Transporturi (SRPT) Iaşi au surprins, în flagrant, pe numitul Ion C., zis şi Bosoi, din comuna Ceahlău, cu un număr de 4 plase monofilament cu lungimi diferite însumând 229 de metri. Pe aceasta cale ANCBP Neamţ mulţumeşte BJPT Neamţ şi SRPT Iaşi, pentru implicare şi sprijinul acordat”, potrivit postării amintite.

Să sperăm că data viitoare nu va fi nevoie şi de DIICOT, DNA, DGA sau mai ştii care iniţiale mai mult sau mai puţin înfricoşătoare! (M. CONSTANTINESCU, FOTO: Facebook)