pietricica turism

alessia spilotrosPoliţiştii din Botoşani cer ajutorul populaţiei, pentru a găsi o italiancă dispărută luna trecută. Alessia Spilotros este născută la 30 noiembrie 1993, în Italia, dar domiciliază în comuna Lozna (Botoşani).

“La data de 18.12.2015, Postul de Poliţie Lozna a fost sesizat de către D. Viorel, din comuna Lozna, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că, în dimineaţa de 08.12.2015, concubina sa – Spilotros Alessia -, de cetăţenie italiană, a plecat de la domiciliul său şi nu a mai revenit”, precizează poliţiştii de ce este căutată tânăra.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m; greutate – circa 65 kilograme; constituţie atletică; păr şaten, vopsit negru, pe care îl ţine prins în coc sau despletit, lung până la mijlocul spatelui; ochi căprui; faţă ovală.

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: geacă de fâş, scurtă, de culoare galben- muştar; pantalon mulat, de culoare neagră; tenişi negri, cu vârful alb.

Semne particulare: pistrui pe faţă; o cicatrice pe umărul stâng; cicatrice abdominală, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale (cezariană); dinţii incisivi ai maxilarului superior rupţi în formă de “V”; gropiţă în bărbie. (ZCH NEWS)