0:00

Sunt șanse ca Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț să obțină finanțare pentru construirea unui nou sediu, în condițiile în care actualul, clădirea de pe strada Cuejdi, este cu risc seismic.

ISU Neamț, pași siguri pentru un nou sediu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInstituția noastră figurează cu două clădiri cu risc seismic. Este vorba de clădirea de pe strada Mihail Sadoveanu și cea de pe strada Cuejdi, din Piatra Neamț, un risc seismic I-II. Suntem într-o procedură de obținere de fonduri prin Compania Națională de Investiții pentru realizarea unui sediu nou al Inspectoratului. Săptămâna trecută s-a reușit obținerea finanțării pentru renovarea clădirii de la Detașamentul de pompieri Roman, o finanțare eligibilă în cuantum de 6 miioane de lei, pentru reabilitare energetică”, a declarat Ciprian Mitrea, șeful ISU Neamț.

Dacă se obțin bani pentru construirea unui sediu nou, acesta va fi ridicat pe același amplasament, tot în curtea Inspectoratului, pe strada Cuejdi.

(G.S.)

Articolul precedentSalarizare, licențiere și normare în proiectul noii legi a Educației
Articolul următorDeputat PNL, Mara Calista: „De astăzi avem legea prin care instituim Programul Săptămâna conştientizării depresiei postpartum!”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.