isu-exercitiu-01-barcaInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a salvat, joi, 22 septembrie, o femeie care căzuse în pârâul Schit (Ceahlău). În alte două cazuri, potrivit unui comunicat de presă al ISU Neamţ, intervenţiile au fost tardive.

La ora 17:19, ISU Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, că o persoană a căzut în albia pârâului Schit (Ceahlău). La locul intervenției s-au deplasat 8 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț, Garda de intervenție nr. 2 Poiana Teiului, cu o autospecială de capacitate medie și o ambulanță SMURD. Pompierii au acționat pentru salvarea persoanei, acordarea primului ajutor calificat și predarea acesteia, ulterior, unui echipaj de ambulanţă.

Cu câteva ore în urmă (12:14), prin apel la 112, fusese anunţată apariția la suprafața apei a unei persoane înecate, necunoscute, de sex feminin, în canalul Bistrița, la CHE Vânători (Săvinești). La locul intervenției s-au deplasat doi subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, care au acționat pentru scoaterea acesteia.

Echipa de scafandri a ISU Neamț a intervenit şi în sprijinul ISU Bacău, pe canalul de fugă al râului Bistrița, în dreptul localității Buhuși, pentru căutarea unui copil înecat. Din păcate, victima nu a fost găsită. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMinisterul Educației ”triază” profesori. Vezi criteriile
Articolul următorACTUALIZARE CSM Roman-CSM Paşcani 3-4 !!!!! * Programul etapei * Clasament
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.