0:00

ISU Neamț are la conducere un general, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMihai Ciprian Mitrea, șeful ISU Neamț, a fost înaintat în grad de general de brigadă cu o stea, prin decret prezidențial, publicat astăzi, 29 noiembrie, în Monitorul Oficial al României.

„Cu siguranță acesta este cel mai împlinitor sentiment din întreaga carieră de militar, începută acum 32 de ani la Liceul Militar din Câmpulung Moldovenesc. Trăiesc un sentiment de onoare și mândrie în legătură cu apartenența la această armă a pompierilor militari și doresc să mulțumesc comenzii IGSU pentru propunerea subsemnatului precum și colegilor din ISU Neamț care prin modul de desfășurare a activităților au reușit să creeze condițiile pentru avansarea la gradul de general de brigadă a unui ofițer din inspectorat, pentru a doua oară în ultimii ani”, a declarat generalul de brigade Mihai Ciprian Mitrea.

Prim adjunctul său, Bogdan Burdulea, a primit Ordinul Național pentru Merit în Grad de Cavaler, “în semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne”.

A.C.

Articolul precedentLa datorie în minivacanța de Ziua Națională a României
Articolul următorComunicat de presă. Minivacanţă în siguranță alături de pompierii nemțeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.