Doi nemţeni au reuşit “performanţa” de a apărea pe buletinul de presă al Poliţiei Iaşi. Unul dintre ei a fost implicat într-un accident rutier cu victimă în municipiul Iaşi, iar altul nu afişase preţurile cu care efectua comerţ în oraşul Hîrlău.

POLIŢIA IAŞI

Marţi, 31 octombrie, un bărbat, de 50 de ani, din Neamţ, conducea un autoturism pe șoseaua Nicolina din Iași și nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism, condus de un tânăr, de 26 ani, care era staţionat la semafor. “În urma accidentului rutier a rezultat rănirea tânărului de 26 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, precizează IPJ Iaşi.

De asemenea, potrivit aceleaşi surse, “un bărbat de 30 de ani, din județul Neamţ, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei, întrucât a fost depistat efectuând acte de comerţ pe raza oraşului Hîrlău, fără a avea întocmite şi afişate preţurile”. (ZCH NEWS)