Iresponsabilitate: un motociclist și un șofer morți de beți în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii, care fac constant acțiuni în trafic pentru a depista persoanele care conduc vehicule în timp ce se află sub influența alcoolului sau a drogurilor, au găsit doi iresponsabili, în două zile consecutive, și le-au întocmit dosare penale.

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din Gâdinți, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207 C, în localitatea Ion Creangă. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvînt al Poliției Neamț.

În ziua de 12 decembrie, polițiștii de la Secția Rurală Sagna au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din Iași, care conducea o motocicletă pe DJ 207 A, în localitatea Bîra. Motociclistul a fost testat și a rezultat că avea o concentrație de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, el nu

deținea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată. Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub acuzațiile de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului. Procurorul de caz a decis să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

C.M.

Articolul precedentLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Articolul următorCapone a fost arestat după ce-a tâlhărit un copil de 14 ani