0:00

Un individ cu notorietate în Piatra-Neamț, cunoscut sub numele de Capone, nu Al Capone, Capone a fost arestat după ce-a tâlhărit un copil de 14 ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiia fost arestat astăzi, 13 decembrie, pentru o tâlhărie comisă asupra unui copil. Fapta s-a întâmplat pe 6 decembrie, iar victima a sesizat poliția imediat.

În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 22 de ani, care ar fi abordat minorul în cauză în timp ce se afla pe o stradă din Piatra Neamț și profitând de starea de temere generată de insistenţele formulate, ar fi determinat persoana vătămată să îl urmeze la un imobil părăsit din municipiul Piatra-Neamţ”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „Ulterior, pe fondul stării de temere şi prin exercitarea de presiuni şi acte de violenţă fizică, tânărul ar fi deposedat persoana vătămată de o sumă de bani, un ceas de mână şi de telefonul mobil, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei. La data de 11 decembrie 2020, în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară. În urma descinderilor, polițiștii au descoperit telefonul mobil sustras, fiind restituit persoanei vătămate”.

Capone s-a sustras cercetărilor, însă în ziua de 12 decembrie 2020 a fost depistat de polițiști și reținut sub acuzația de tâlhărie calificată. Astăzi, el a fost prezentat Judecătoria Piatra Neamț, care a dispus arestarea lui pentru   30 de zile.

C.M.

Articolul precedentIresponsabilitate: un motociclist și un șofer morți de beți în trafic
Articolul următorL1 FC Botoşani a făcut egal cu Astra, Poli Iaşi a pierdut la scor cu Dinamo