0:00

Ionuţ-Gheorghiţă Afloarei, plutonier major în cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu Neamţ, este unul dintre campionii ISU Neamţ, statut confirmat de rezultatele pe care le-a obţinut, din 2008 încoace, la concursurile Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România (A.S.P.R). La competiţiile de fotbal-tenis, Ionuţ Afloarei a câştigat faza interjudeţeanăi în fiecare an, fie la jocul de simplu, fie pe echipe, fapt ce i-a asigurat accesul în etapa finală, unde a obţinut de trei ori locul al treilea. În ciuda succesului, plutonierul Afloarei este un om modest, care îmbină fericit munca sa de salvator şi pasiunea pentru sport.

“Asemănările dintre tenis şi activitatea de salvator sunt rapiditatea cu care trebuie să iei decizii şi solicitarea fizică, dar marea diferenţă este constituită de faptul salvatorul se implică mai mult, pune mai mult suflet, până la urmă de activitatea unui salvator pot depinde vieţi omeneşti”, a declarat Ionuţ Afloarei.

Anul acesta, faza interjudeţeană a Campionatului de fotbal-tenis a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ şi a inclus jocurile de simplu şi de dublu, reunind loturile reprezentative ale inspectoratelor din judeţele Neamţ, Iaşi, Bacău şi lotul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti. Pompierii de la ISU Neamţ s-au clasat pe locul al treilea la jocul de dublu. (C. MIRCEA)

Articolul precedentDr. Radu Maxim, pus sub control judiciar
Articolul următorZilele Municipiului Roman