Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: Precum mii de nemțeni, aștept un răspuns de bun simț din partea administrației PNL pentru ceea ce s-a întâmplat vineri seara la Galleria Mall, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Constat cu mâhnire că cei din PNL încearcă să mute atenția opiniei publice nemțene de la tragedia care a fost evitată în ultimul moment la Galleria Mall Piatra Neamț prin tot felul de atacuri politice al căror fundament este unul ridicol. Nu am să intru într-un război al declarațiilor cu cei din PNL, un partid care, prin fuziunea cu PDL, este caracterizat de corupție, de nepăsare față de români și de cinism.

Ce o să le spun celor din PNL-ul nou sunt doar câteva nume de membri: Videanu, Boc, Blaga, Ioan Oltean. Așadar, cei care au decimat România, i-au adus pe români într-un dezastru economic și au făcut coloană la DNA în dosare de corupție sunt azi colegi cu domnul Cozmanciuc și ceilalți din PNL Nemț. L-aș întreba totuși pe domnul Cozmanciuc de la PNL – te-ai delimitat de tătucul tău personal Relu Fenechiu, cel aflat în spatele gratiilor pentru fapte de corupție? Repet, corupție!

Nu pot să iau lecții de la persoane înconjurate de corupți și de pușcăriabili. Mugur Cozmanciuc, șeful PNL Neamț, este produsul lui Relu Fenechiu. Ce oare a învățat acest om de la cel care astăzi e în spatele gratiilor?

Revenind totuși la problema reală cu care se confruntă nemțenii, încă aștept din partea primarului interimar, Dragoș Chitic, să lase deoparte campania electorală și încercările de a manipula atenția opiniei publice și să iasă să își asume grava eroare de a nu face nimic în privința concertului de la Galleria Mall. Domnul Chitic și cei din PNL știu un lucru – să fugă de responsabilitate. Acest domn Chitic, alături de prietenii săi din PNL, aruncă tot felul de acuzații la adresa PSD, dar nu își asumă dezastrul pe care l-au făcut în Neamț alături de cei din PDL ani la rândul, dar și tragedia care era pe cale să se producă la Galleria Mall.

Eu nu aștept răspunsuri politicianiste și nici nu mă interesează bătălia politică, în acest moment, cu Chitic și prietenul său Cozmanciuc. Eu, precum mii de nemțeni, aștept un răspuns de bun simț din partea acestora la ceea ce s-a întâmplat vineri seara. Aștept ca PNL să își asume, măcar o dată, responsabilitatea pentru o gravă eroare pe care au făcut-o”.

Articolul precedentPNL Neamț: Solicităm PSD Neamț să se disocieze de Liviu Dragnea, condamnat definitiv la închisoare
Articolul următorIncidentul Carla’s Dreams: Autorităţile au găsit vinovaţii!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.