0:00

Ionel ARSENE, președinte PSD Neamț: Județul Neamț, printre principalii beneficiari ai rectificării bugetare a Guvernului PSD, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJudețul Neamț a fost unul dintre principalii beneficiari ai fondurilor venite din partea Guvernului. Executivul PSD a avut grijă ca primăriile din județul nostru să primească banii necesari pentru proiectele pe care le au în derulare.

Cea mai recentă rectificare bugetară pe care Guvernul Ponta a realizat-o este o dovadă pentru acest lucru. Astfel, primăriile nemțene au primit o alocare de fonduri pentru proiectele aflate în deja în derulare de 125 milioane de euro, sumă mult mai mare decât cele primite de alte județe. Acești bani sunt necesari pentru dezvoltarea județului nostru, ei reprezentând doar o parte din finanțarea pe care guvernarea PSD a alocat-o Neamțului.

Principalii beneficiari ai acestor fonduri sunt nemțenii, deoarece proiectele derulate de administrațiile locale sunt menite să le asigure condiții de trai îmbunătățite. Banii proveniți de la Guvern vor putea fi investiți în proiecte de infrastructură, pentru alimentare cu apă, dezvoltarea rețelei de canalizare, dar și pentru modernizarea dispensarelor din localități și reabilitarea școlilor.

Totodată, un lucru care trebuie subliniat este acela că, banii au fost distribuiți indiferent de culoarea politică a primarilor. PSD și guvernul pe care l-a susținut au fost interesați de binele cetățenilor și de dezvoltarea comunităților locale.

Sper ca și de acum înainte Neamțul să fie sprijinit de către Guvern pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care autoritățile locale le au în derulare. Îmi doresc ca alocările de fonduri către județul pe care îl reprezint în Parlamentul României să fie măcar pe măsura celor pe care PSD le-a acordat în toți acești ani de guvernare.

Articolul precedent„Salvaţi Copiii” şi DGASPC, lansare de linie telefonică help-line
Articolul următorTÂRGU-NEAMŢ: Manifestări de Ziua Naţională
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.