ionel arsene„Am observat ca pentru PNL, campania pentru Primaria municipiului Piatra Neamt a inceput cu un an mai devreme. Disperarea de a prelua puterea pentru vechii pedelisti este una atat de mare, incat nu ii mai intereseaza lucruri de bun simt. Insa, ceea ce nu pot sa accept sunt atacurile la persoana facute de tot felul de politicieni de mucava, dornici de afirmare pe spatele si pe imaginea unor lideri politici. In timp ce incerca un atac la adresa mea, viceprimarul liberal al municipiului Piatra Neamt, Constantin Teodorescu, a improscat cu noroi si munca tuturor dascalilor din judetul Neamt si performantele unor copii foarte buni, care n-au nici o vina in afara de aceea ca merg la scoala.

Constantin Teodorescu, cel care se viseaza primar, dar nu a reusit sa faca nimic pentru locuitorii din Piatra Neamt, ci doar sa indeplineasca ordine venite de la partid, a inceput intr-un stil josnic campania pentru a fi ales sa candideze din partea PNL. Marele candidat care se doreste a fi nu este altceva decat un continuator al gandirii pedeliste imbracat in haine de penelist. Daca altceva in afara de jignirea adversarilor politici nu stie sa faca, atunci ii recomand sa stea frumos in fotoliul de viceprimar in care a fost numit de partidul sau si sa lase aceste populisme ieftine prin care jigneste toti dascalii din Neamt si pe toti copiii nostri. Domnul `vreau sa fiu primar` Teodorescu arata ca gandirea tipic pedelista de a pune mai intai de toate interesul personal, a pus stapanire pe noul PNL.

Batalia mea politica nu este cu acest tip de politician servil intereselor de partid si care, doar pentru a-si creste notorietatea, considera normale atacurile politice josnice. Am sa ii spun doar cateva lucruri pe care sper sa le inteleaga.

In primul rand, ma asteptam ca din partea sa, ca reprezentant al municipalitatii, sa se intereseze mai intai de Piatra Neamt si mai apoi sa participe la competitia interna a PNL `vreau sa fiu primar`. As fi vrut sa aud si eu de la acest domn, la fel ca cetatenii din Piatra Neamt, ce a facut el in perioada in care a ocupat aceasta functie.

In al doilea rand, prin activitatea mea ca parlamentar, am reusit sa promovez interesele judetului Neamt si ale municipiului Piatra Neamt la nivel central mai bine decat toti parlamentarii liberali. Penelistii cu doua fete ai lui Teodorescu nu au facut decat sa promita si sa se agite de pe margine, fara a face ceva pentru nemteni.

Insist ca viceprimarul de carton sa vina cu exemple concrete atunci cand face acuzatii la adresa mea, nu doar sa isi exprime gandurile care ii vin pe parcursul serii. De asemenea, ar trebui sa se informeze atunci cand vorbeste despre institutii precum Inspectoratul Scolar. Daca s-ar fi interesat, atunci ar fi evitat penibila situatie de a vorbi despre doamna Elena Laiu, care a promovat examenul de incadrare pe postul pe care il detine. Probabil ca, in dorinta sa de a fi luat in serios pentru o candidatura la Primarie, a primit ordin sa ma atace fara sa gandeasca prea mult inainte.

Ii atrag atentia vremelnicului viceprimar ca politica se face pentru oameni, nu pentru imaginea lui. Din pacate, a ratat o foarte buna ocazie sa taca. Vorbind, nu a reusit decat sa intre intr-o galerie selecta a liberalilor si democrat-liberalilor apropiati ai lui Traian Basescu, care, in frunte cu liderul lor, i-au jignit pe romani in dese randuri. Liberalul Teodorescu, demn urmas al lui Basescu, a venit sa-i jigneasca si el pe elevii nemteni, pe care ii considera a fi exemplu negativ la nivel de tara. Ei bine, copiii nostri nu sunt asa ceva, ci dimpotriva. Iar eu si colegii mei suntem alaturi de invatamantul nemtean, nu prin vorbe ci prin fapte”.

Articolul precedentLinie de finiş pentru implementarea proiectelor marca GAL Ceahlău
Articolul următorFRAUDĂ LA BACALAUREAT: În Timiș, 9 profesori dați afară din învățământ, în Neamț se dau indicații
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

 1. Sa va dau exemple concrete domnule deputat de ce ati facut pentru invatamantul nemtean:
  – doamna Laiu a fost numita acum 2 ani si ceva la propunerea PSD fara sa indeplineasca minimele cerinte cerute de post; asta inseamna dispret si promovarea doar pe criterii de partid. Puteti mentiona un singur lucru ce o recomanda acum 2 ani pe doamna pentru a fi numita ? Nu trebuie sa fii membrul unui partid ca sa intelegi ca de fapt pe d-vostra nu va intereseaza deloc invatamantul nemtean ci doar oamenii pe care ii numiti in functii de inspectori si directori ( aici am multe alte exemple dar o sa le vina si lor randul)
  – concursul la minister a fost un concurs de partid; nu vad ce mare merit poti sa ai atunci cand in comisie era un inspector general ce nu promovase concursul in prima tura (Stan – e de la voi de la PSD) si alti inspetori generali din tara TOTI membrii PSD. La fel a fost si la Stan, in comisie doar inspectorii PSD (Timis, Botosani si Cluj). Mare fraieri cei care au crezut ca pot sa participe la un concurs corect, dar asta e in viata inveti
  – care este parearea d-voastra despre examenul de bacalaureat din Targu Neamt ? sau nu comentati ca sunt interese electorale …..
  – la cate intalniri cu profesorii neafiliati politic ati participat domnule ? de cate ori ati discutat cu elevi adevarati depreproblemele lor ? cred ca ar fi un show minunat sa va vedem discutand cu niste intelectuali adevarati !!!
  Mai sunt multe altele care pot fi documentate serios domnule referitor la modul cum ati distrus invatamantul nemtean prin promovarea unor nonvalori autentice si dovedite in functii de conducere …

  Nu sunt un simpatizant politic dar sunt un inversunat opozant al celor care isi bat joc de societatea noastra si in special de invatamantul nemtean.

Comments are closed.