tt-stratila-timus
Ion STRĂTILĂ şi Liviu TIMUŞ

Economistul Ion Strătilă, directorul general al SC Rifil SA, principalul finanţator al Festivalului de Teatru de la Piatra Neamţ, a fost distins cu trofeul festivalului, în semn de aleasă recunoştinţă pentru susţinerea acestui important eveniment cultural ajuns la ediţia a XXVIII-a.

“Este o mare bucurie să-l avem în sală pe Ion Strătilă, care a fost tot timpul alături de acest teatru. Când ne-a fost mai greu, ne-a ajutat şi-i mulţumim. Am considerat că merită să-l elogiem şi să-i oferim un buchet de reverenţe domnului Ion Strătilă”, a spus Liviu Timuş, directorul Teatrului Tineretului.

Ion Strătilă a declarat că este mulţumit că teatrul îşi duce munca  mai departe.

“Mă bucură faptul că, împreună cu colegii mei de la Rifil, am reuşit să constituim o răsuflare pentru festival ca acesta să poată exista şi am vrea să supravieţuiască şi în anii următori. Îmi pare rău că nu am fost la niciun spectacol, am fost plecat în străinătate, dar sunt convins că tot ce s-a jucat aici, pe această scenă, a fost pe placul dumneavoastră, al celor care iubiţi teatru şi spre satisfacţia actorilor. Trofeul acesta este pentru societatea unde lucrez şi SC Rifil este şi va fi alături de teatru”. (Ana MOISE)