ioan mileaProf. Ioan Milea, cel care de la 1 septembrie a primit delegație pentru a prelua atribuțiunile postului de inspector școlar general adjunct al IȘJ Neamț (în locul prof. Mihai Floroaia), a ajuns la lucru abia astăzi, 7 septembrie, după ce a participat, vreme de o săptămână, la un curs de perfecționare organizat de Ministerul Educației. Acesta a fost dispus să ne spună și câteva gânduri despre planurile pe care le are odată cu preluarea funcției.

În primul rând, mă gândesc că, fără discuție, trebuie să pun în aplicare politicile Mnisterului Educației și Cercetării Științifice. Apoi îmi pun toată încrederea în echipa de la inspectorat, pentru că rezultatele bune nu pot apărea decât într-o echipă unită, rezultate prin care îmi doresc să înlăturăm acele umbre ce au existat în activitatea noastră. Totul pentru binele beneficiarilor direcți ai învățământului: elevii”, a precizat Milea.

Noului inspector nu i-a scăpat nici prilejul de a-și face o autocaracterizare sumară, precizând printre altele că este o persoană dispusă la o comunicare deschisă cu toți cei care îl vor aborda.

Am pornit de jos, am predate chiar și la simultan, de aceea cunosc problemele din sistem. Am ajuns apoi director de școală, iar în prezent sunt inspector. Sunt o persoană comunicativă, care întreabă tot timpul și așteaptă mereu răspunsuri. Chiar dacă sunt un tip jovial, îmi voi trata sarcinile de serviciu într-un mod profesionist alături de colegii din inspectorat, cărora nu le pun la îndoială calitățile dobândite în experiența acumulată aici”, a mai spus inspectorul.

Potrivit metodologiei, delegația inspectorului Milea expiră înainte de începerea unui nou an școlar sau la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului. (M. TEODOROF)

Articolul precedent„Veselia” la volan combătută cu sute de amenzi
Articolul următorReabilitarea drumului Piatra Neamț – Icușești, pe bani europeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

Comments are closed.