0:00

Întreruperi ale furnizării apei în Săvineşti şi Târgu- Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv anunță întreruperea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 8 august, în intervalul orar 10.30-16.00, în comuna Săvinești – zona Colonie.

În perioada 9,30 – 16,00 întreruperi vor fi şi pe strada Bistriţei, în zona de case a coloniei Săvineşti şi în satele Chintinici şi Slobozia din comuna Săvineşti.

În oraşul Târgu-Neamţ apa va avea presiune scăzută, existând şi posibilitatea opririi temporare a furnizării apei potabile în intervalul orar 11.30 – 17.00.

Compania Apa Serv îşi cere scuze utilizatorilor afectați şi afirmă că echipele din teren „fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile”.

Pentru informații suplimentare puteţi suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau puteţi accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

A.C.

Articolul precedentTitluri de stat Tezaur cu dobândă de 8,25%, veniturile sunt neimpozabile
Articolul următorCod galben de ploi în trei județe din regiunea Nord Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.