Întreruperi ale furnizării apei în Săvineşti şi Târgu- Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv anunță întreruperea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 8 august, în intervalul orar 10.30-16.00, în comuna Săvinești – zona Colonie.

În perioada 9,30 – 16,00 întreruperi vor fi şi pe strada Bistriţei, în zona de case a coloniei Săvineşti şi în satele Chintinici şi Slobozia din comuna Săvineşti.

În oraşul Târgu-Neamţ apa va avea presiune scăzută, existând şi posibilitatea opririi temporare a furnizării apei potabile în intervalul orar 11.30 – 17.00.

Compania Apa Serv îşi cere scuze utilizatorilor afectați şi afirmă că echipele din teren „fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile”.

Pentru informații suplimentare puteţi suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau puteţi accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

A.C.

Articolul precedentTitluri de stat Tezaur cu dobândă de 8,25%, veniturile sunt neimpozabile
Articolul următorCod galben de ploi în trei județe din regiunea Nord Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.