Zilele astea în zona noastră bântuie întrebările a căror răspuns urmează să-l dobândim când or vrea cei abilitați să-l emită. Prima chestiune este legată de mitingu de protest de la capitală, unde s-o dus și oameni de la noi, pesemne dornici de o plimbare pe banii partidului. Problema este dacă s-o dus și din pedeleu și din pemepeu, că încă nu se știe dacă membri pedeleului o trecut la mișcare ori o fost numa cooptați ca să fie la număr. Acuma, noi știm că o seamă dă membrotei așteaptă semnu șăfului dom Gigi, dar nu zice nimica. Deocamdată. Cert este că mișcarea se bășică cu organizații, scheme, dau jos, ridică sus, au conducere au și membri dar parcă sunt nedefinți. Cumătru zice că o fie un fel de fuziune prin alergare. Videm.

 O altă întrebare bântuie printre angajații de la o societate de-a celeului de la noi, urbană și cu toate cele la locu lor. Că zice o seamă dă inși ce face un nene parcat acolo, pe vremuri șăf la polițaii locali, care nu are o fișă dă post, nici orar dar încasează vreo două miare de leușteni. Acuma noi am mai întreba dacă primește un comision pentru încercarea pârtiei de schi în timpu serviciului, că din ce știm noi nu avem cunoștință de dat cu schiuri ca și profesie. Ăsta den mijloc zice. Să nu ne băgăm, că dacă omului îi place să alunece, alunecă, că tot așa o alunecat și pă post. Deci…

 Un șpionete de la soțietatea cu troleibuze SA, care e atent păstorită dă cejeu, ne zice că el o văzut o comandă de patru caucioace pentru mașini care au patru ori patru și din ce știe el n-o văzut troliebuze de felul ăsta. Dar asta n-ar fi nemica, că sună telefoanele ca la Plevna să se cumpere gumele că arde nevoile. Acuma, ne-am blocat și noi, că am auzit că și cel mai cinstit și onest formator de opinie din Neamț o sunat pentru ele și degeaba. De unde ne-am tras de concluzie că ori îs pentru cineva ori merg undeva. Videm.

Articolul precedentBani nerambursabili pentru proiecte
Articolul următorOlimpicii, mai rău decât cerșetorii