Intervenții de weekend pentru pompierii nemțeni: un copac și o bovină, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVacanța prelungită a bugetarilor nu a dat prea multe bătăi de cap pompierilor nemțeni, doar două cazuri necesitând ceva mai mult efort fizic din partea lor.

Unul s-a petrecut sâmbătă, 13 august, când pompierii au fost chemați pentru degajarea unui arbore căzut la Poiana Teiului.

Al doilea a avut loc duminică, 14 august, în Mărgineni, când o bovină a căzut într-un canal și a fost nevoie de intervenția celor de la ISU Neamț pentru a o elibera.

În rest, după cum spun cei de la ISU Neamț, s-a mers pe prezență și atât: ”Atât sâmbătă, cât și duminică, am asigurat măsuri de Prevenire și Stingere a Incendiilor la Baza Hipică din Piatra Neamț, iar duminică am fost prezenți în portul Bicaz, la Ziua Marinei, și la Văratec, la hramul mănăstirii, pentru a asigura tot măsuri PSI. A mai fost nevoie de asigurarea acestor măsuri și la aterizarea și decolarea elicopterelor SMURD la Piatra Neamț și Roman pentru preluarea unor pacienți cu diferite probleme medicale”, a precizat locotenentul Adrian Varganici, de la Dispeceratul ISU Neamț. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentNemţean cu 200 km/h pe autostrada A3
Articolul următorCriză cardiacă pe Ceahlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.