iasi socolaÎn urma inițiativei Ministerului Sănătății, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași organizează pe data de 22 august 2015 „Zilele Porților Deschise”. Acțiunea ce aparține Ministerului Sănătății se va desfășura simultan în toate unitățile sanitare din țară. În cadrul Centrelor de Sănătate Mintală- „Dr. Ghelerter” și „Lascăr Catargi” dar și la sediul central al Institutului de Psihiatrie „Socola” în intervalul orar 9:00-12:00 se vor desfășura întruniri și circuite de vizită. Toți cei interesați de activitatea medicală dar și de istoria unuia dintre cele mai vechi spitale de psihiatrie din țară sunt așteptați în cele trei locații în intervalul orar stabilit.

La sediul Institutului de Psihiatrie „Socola” (situat pe Șoseaua Bucium nr 36) vizitatorii vor fi ghidați de o echipă formată din: Dr. Raluca Prepeliță, As. Alina Andronic, psiholog Irina Mitrea, asistent social Lucian Barbacaru dar și de medicii și asistenții șefi de secție din cadrul Institutului.

La Centrul de Sănătate Mintală „Dr. Ghelerter” (situat pe strada Ghica Vodă nr. 21) vor sta la dispoziția vizitatorilor echipa formată din: Dr. Mihaela Miron, As. Camelia Avasiloaei, asistent social Amalia Arcip și psiholog Georgiana Nuc.

La sediul Centrului de Sănătate Mintală „Lascăr Catargi” (situat pe strada Lascar Catargi nr.7 ) acțiunea va fi coordonată de echipa formată din : Dr. Doina Budeanu, As. Ramona Doloi, asistent social Irina Leseru și psiholog Luciana Fanaragiu.

Cu prilejul acestui eveniment cadrele medicale vor prezenta activitatea medicală a Institutului de Psihiatrie „Socola” dar și istoria unității medicale reprezentată printr-o mini expoziție aflată în holul sediului administrativ al Institutului. (ZCH NEWS)

Pentru mai multe informații legate de activitatea Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași puteți accesa pagina oficială de Facebook a unității AICI.

Articolul precedentElevi ieșeni, medaliați la International Mathematics Competition
Articolul următorHCM Roman, victorie în Cehia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.