Instalează aplicația Stailer! Programează-te la saloane de beauty online, gratuit, oricând!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn tot ritmul acesta amețitor în care se învârte viața noastră este important să știm să mai luăm pauze. E important să căutam lucruri care să ne ușureze viața, fiindcă deși ne-am dezvoltat abilitățile spre multitasking, totuși, uneori, nu mai știm să punem o limită între viața personală și muncă și astfel ne suprasolicităm psihic, fizic și spiritual. Am ajuns în era în care evităm pierdera timpului. Statul la cozi, fie ele prin supermarketuri, la diverse servicii pentru plata facturilor s-au mai rezolvat. Acum îți plătești singur cumpărăturile și pleci fuguța către casă, iar facturile se rezolvă pe telefon. Singurul lucru ce pare imposibil de rezolvat este traficul.

Telefoanele ne sunt un real ajutor și, doar dacă nu te-ai izolat undeva prin munți într-o căbănuță ca să nu mai auzi de nimeni, nu îți poți imagina viața fără acest device. Este firesc să dorim scurtături pentru a rezolva cât mai multe cu putință într-o zi, iar aplicațiile de pe telefoane ne mențin organizați și sunt practice. Dar ce zici de programările la saloanele de înfrumusețare? Și acolo exista o ineficiență, pierdere de timp și ambele tabere erau afectate, atât a stiliștilor, cât și a clienților. Așadar, instaleaza aplicatia Stailer și vei avea pe telefon metoda modernă de a-ți rezerva un loc pentru transformarea dorită.

Cum te ajută aplicația Stailer

În primul rând, este de menționat că aplicația este complet gratuită, poate fi utilizată de toți iubitorii de servicii de înfrumusețare și se poate descărca din Google Play, App Store sau App Gallery. În al doilea rând, dacă tot ești cu telefonul în mână acum, după citirea acestui articol fă-ți prima programare prin aplicația Stailer să vezi cât de simplu este. Iată ce beneficii ai:

  • timpul este printre cele mai prețioase resurse pe care le avem, deci nu-ți permiți să-l pierzi. Nu mai ești nevoit/ă să cauți pe Google saloane din oraș, să suni la fiecare în parte, să aștepți să își verifice agenda. Stailer îți găsește prin aplicarea unor filtre toate saloanele disponibile din oraș care să te primească la data și ora stabilite de tine.
  • nu mai faci niciun compromis. Pe lângă faptul că nu mai trebuie să-ți dai peste cap planurile săptămânii pentru a merge la o programare, fiindcă te programezi când ai tu nevoie, mai există avantaje. La fiecare salon vezi prețurile, poze ale locației, cu alte lucrări și locația pe Google Maps. În plus, cu Stailer găsești recenzii verificate și reale ale altor clienți ce au trecut pragul saloanelor. Astfel tu vei face alegerea potrivită.
  • dacă ești femeie atunci știi că vara ai nevoie de programări una după alta fiindcă pleci în vacanță și totul trebuie să fie perfect, deci mani/pedi, epilat, tuns, coafat, vopsit, extensii de gene și stilizare sprâncene, remodelare corporală și alte tratamente. Cu Stailer le poți rezolva într-o săptămână, nu mai trebuie să aștepți zile întregi între programări, ce se întâmpla des atunci când te programai telefonic.
  • te poți programa oricând, chiar și în toiul nopții, pentru a doua zi. Nu mai depinzi de programul de deschidere al saloanelor. Stilistul va vedea a doua zi că are locul ocupat de tine la ora aleasă.

Descoperă și tu cum este să te programezi online prin aplicația Stailer. Cu siguranță nu vei regreta că o ai în telefonul tău.

Contact: [email protected]

Articolul precedentMai mulți candidați decât posturi de conducere scoase la concurs în școlile din Neamț
Articolul următorDouă persoane au murit după ce au căzut cu mașina într-o acumulare de apă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.