Astăzi, 25 aprilie, la ora 9, în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Neamț a început întrunirea publică de repartizare a celor 104 de cadre didactice care au solicitat cereri de pretransfer consimțit între unitățile de învățământ preuniversitar.

Unul dintre cei mai interesați de pretransferuri a fost inspectorul general adjunct Ioan Milea care și-a depus dosarul pentru a ocupa un post de consilier școlar la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Neamț. Cu alte cuvinte domnia sa și-a pregătit un loc pentru când nu va mai fi inspector școlar adjunct. În această dimineață se plimba nerăbdător pe holurile inspectoratului în așteptarea convocării în sala de ședințe. Înainte de a intra a schimbat câteva vorbe despre… pescuit cu un cunoscut.

”Ședința publică se desfășoară în condiții absolut normale cu respectarea cadrului legal dat de către metodologia de mișcare a cadrelor didactice. Suntem în etapele dinaintea concursurilor de titularizare în care se rezolvă punctual probeleme determinate de mișcarea acestora. Sunt 140 de cereri dar așa cum știți numărul de posturi este mult mai mare”, a declarat prof. dr. Viorel Stan, inspector școlar general al ISJ Neamț. (Ana MOISE)

Articolul precedentACTUALIZARE GALERIE FOTO Accident la Izvoare
Articolul următorRomașcanii vor plăti căldura, curentul electric, gazul metan, lemnele, cărbunii și apa din biserici
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.