Inspectoratul Școlar Suceava, fără „cuvinte”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInstituția ce are rolul de a monitoriza și coordona învățământul sucevean a rămas fără omul de legătură cu mass-media. Purtătoarea de cuvânt, începând cu septembrie anul trecut, prof. Mariana Drumea, inspector de biologie în cadrul IȘJ, a precizat printr-un mesaj scurt și concis că începând de mâine, 27 iulie, îi încetează atribuțiile de purtător de cuvânt. Contactată telefonic, aceasta a declarat, pentru portalul regional de știri ZCH News, că plecare ei de pe acest post nu are în spate un alt motiv decât acela al expirării perioadei delegării ei ca purtătoare de cuvânt.

Am fost delegată pentru o perioadă de un an. A fost o experiență care m-a dezvoltat profesional, dar a fost și o perioadă densă în care a trebuit să mă informez mai mult. Am avut ocazia să cunosc oameni care lucrează în presă, dedicați meseriei pe care o practică”, a precizat prof. Drumea.

În zilele ce urmează, conducerea instituției va transmite datele de contact ale persoanei desemnate să gestioneze reprezentarea IȘJ Suceava în relația cu presa. Așa cum ne-a confirmat actual purtătoare de cuvânt, aceste atribuțiuni nu sunt remunerate. (M. TEODOROF)

Articolul precedentSucces internațional pentru o absolventă de la CN ”Ștefan cel Mare”
Articolul următorFumătorii neatenţi au „prăjit” zeci de hectare de vegetaţie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. SPERĂM SĂ NU FIE NUMIT vASILIU,CARE stă cam prost la acest capitol.Doar pentru fălșeni să vorbească.

Comments are closed.