0:00

ÎNGRIJORĂTOR Se fură pe rupte din supermarket-uri!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSe fură pe rupte din supermarket-uri, au constatat poliţiştii ieşeni, analizând datele statistice pe anul în curs.

„Analizele efectuate cu privire la situaţia statistică au relevat faptul că 77% din totalul infracţiunilor de furt sesizate din societăţile comerciale sunt de pe rafturi (din supermaket)”, se precizează în bilanţul la 9 luni al IPJ Iaşi.

În acest interval din 2015, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut s-a constatat o scădere a infracţiunilor contra persoanei, contra patrimoniului şi contra autorităţii. Se mai înregistrează scăderi la infracţiunile de fals, cele care aduc atingere unor relaţii privind convieţuirea socială şi la numărul furturilor din întregul judeţ Iaşi. Se remarcă scăderi la furturile din locuinţe cu 4% şi la cele de animale cu 26 procente.

IPJ Iaşi mai remarcă o creştere a infracţiunilor de contrabandă, dar pune acest lucru pe seama intensificării controalelor poliţiştilor de la investigarea criminalităţii economice. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDelegaţie olandeză la CJ Neamţ
Articolul următorPoliţist cercetat pentru şantaj! A fost prins, în flagrant, primind 3.000 €!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.