Înfrângeri pentru Unic şi VCM-LPS în penultima etapă a turului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVoleibalistele de la Unic au suferit, miercuri, 30 noiembrie, a treia înfrângere pe terenul grupării CSM Târgovişte, după cele două eşecuri din Cupa României. Ele au cedat cu 1-3 (-9, -21, 19, -18) şi continuă să se situeze pe locul al şaselea în clasament. Iniţial, partida ar fi trebuit să aibă loc la Piatra Neamţ însă, cu acceptul Federaţiei Române de Volei, cele două formații au inversat gazda din tur.

În jocul nostru a existat un progres faţă de meciurile pe care le-am disputat recent cu CSM Târgovişte în Cupa României. Şi în setul al patrulea am jucat destul de binişor, dar nu a fost să fie să-l câştigăm”, a declarat prof. Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a Unicului.

Pentru echipa pietreană au jucat: Andreica (Pintea)Buz, Dancu, Bobi, Hambele, Lăpuşnenu şi Ciucu – libero. Unicul mai are de disputat trei meciuri oficiale în acest an, toate în deplasare. Primul are loc, luni, 5 decembrie, la CSM Bucureşti. Acesta va fi televizat de Digi TV şi contează pentru ultima etapă a turului. Următoarele două partide vor fi la Dinamo Bucureşti şi Volei Alba Blaj.

În penultima etapă a turului Diviziei A1, băieţii de la VCM-LPS Piatra Neamţ au pierdut cu 0-3 (-13, -21, -23) la Ştiinţa Explorări Baia Mare şi au rămas cu două puncte. Vineri, 2 decembrie, ei înfruntă pe teren propriu, de la ora 16:00, echipa Arcada Galaţi, medaliata cu bronz din sezonul trecut. (Ana MOISE)

Articolul precedentCoadă la deschiderea Shopping City Piatra Neamț GALERIE FOTO
Articolul următor“Hamlet” la Teatrul Tineretului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.