Mult anunțata deschidere a mall-ului de la Piatra Neamț a adus public cu noaptea în cap la ușile Shopping City. Cu vreo jumătate de oră înainte de deschiderea oficială programată pentru ora 8, oamenii au format mulțime la intrare, dovedind, într-un fel, că statul la coadă este încă bine înrădăcinat în fibra noastră națională (apropo, la mulți ani, România!).

Publicul de mall, așa cum reiese din fotografii, este din cel pestriț, de la pensionari probabil în căutarea ofertelor avantajoase la părinți cu copiii după ei, de la adolescenți nerăbădători până la hoți de buzunare care par să se fi relocat în locuri cu vad mai bun.

Cu speranța că, poate, de data aceasta pasionații de shopping din Piatra Neamț vor avea un loc în care să-și dea frâu pornirii (și puterii) de cumpărare, fără grijile caracteristice altor magazine de profil din oraș – marfă răscolită ca la un second-hand de tradiție, produse congelate ”parcate” la departamentul de haine, din motive de răzgândeală a clientului, etnici care îți iau nasul sau portofelul, după caz -, nu rămâne decât să dăm crezare sloganului Shopping City Piatra Neamț: ”Happy new Mall!”

(D.O.)

1 COMENTARIU

Comments are closed.