Centrul INFOTRAFIC, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), a anunţat şi miercuri, 11 iulie, tronsoanele de drum naţional sau judeţean cu circulaţie întreruptă sau îngreunată. După cum se ştie, situaţia este cauzată de „precipitațiile abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor și la acumulări de apă pe carosabil”, potrivit INFOTRAFIC.

Unicul tronson de drum naţional cu circulația întreruptă în Regiunea Nord-Est se menţine cel din județul Suceava: DN2H, în localitatea Milișăuți, pe podul de pe râul Suceava.

Tronsoane de drum național cu circulație îngreunată sunt două: în județul Bacău, DN12B, în zona localității Slănic-Moldova (se circulă pe jumătate de cale) şi în județul Neamț, DN15B Poiana Largului-Târgu Neamț, în zona localității Petru Vodă (se circulă pe jumătate de cale).

Există şi un tronson de drum județean cu circulația întreruptă, în județul Bacău, DJ 252B, între localitățile Răcătău și Pîncești şi un tronson de drum județean cu circulația îngreunată, în județul Suceava, DJ 177A, în zona localității Doroteia. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentOffside cu integritatea la un comisar șef de poliție și un funcționar public
Articolul următorACUM Examen la Spitalul Județean Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.