Cu un sfert de oră înaintea orei 11:00, ec. Maricica Drăgan a intrat în sediul Colegiului Medicilor Neamț. Vizibil emoționată de examenul pe care urma să-l susțină pentru postul pe care-l ocupă ca interimar de la finele anului 2012, actualul director financiar-contabil al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț ne-a declarat că speră ca astăzi să se încheie toate probele. Emoționată dar și sigură, directoarea Drăgan a spus că „nu voi contesta nota la proba scrisă, sper ca astăzi să parcurg și celelate probe, susținerea proiectului și interviul”.

ec. Maricica DRĂGAN

Actualul director financiar este singurul candidat care s-a înscris pentru această funcție și va susține doar examen sub formă de probă scrisă din legislația dată ca studiu. Întrebările au fost pregătite de dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al spitalului, în calitate de președinte al comisiei de concurs și, potrivit regulamentului, de ceilalți membri: Elena Bosovici, Cristina Mititelu, Dan Vasile Constantin – din partea Consiliului Județean Neamț, ec. Constantin Oprea, directorul financiar contabil al Direcției de Sănătate Publică Neamț. Secretarul comisiei este ec. Carmen Nicoleta Moroșan, șefa Serviciului Resurse Umane Normare Organizare și Salarizare din cadrul spitalului, care, între altele, întocmește și raportul concursului.

La proba scrisă este nevoie de minim nota 7 pentru ca ec. Maricica Drăgan să intre în celelalte probe. Susținerea proiectului de specialitate și interviul sunt notate de membrii comisiei, dar punctajele nu pot fi contestate. Aceste probe sunt menite pentru ca membrii comisiei să constate dacă acest candidat își va putea pune în practică aptitudinile profesionale, de comunicare, manageriale, dacă este cel mai potrivit pentru acest post, inclusiv din perspectiva ambițiilor profesionale. Conform anunțului de concurs, proiectul și interviul sunt programate pentru data de 16 iulie. (C.I.)

Articolul precedentINFOTRAFIC: Circulaţie întreruptă sau îngreunată în Bacău, Neamţ şi Suceava
Articolul următor„Fără penali în funcţii publice” nu a stârnit interes în Regiunea Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.