0:00

Informare meteo de vreme rea: se anunță ploi și precipitații mixte la munte, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ultima decadă a lunii aprilie vremea nu dă semne să se îmbuneze și meteorologii anunță ploi și precipitații mixte în zona înaltă. Atenționarea este valabilă 24 de ore, din 21 aprilie, de la ora 15:00 până pe 22 aprilie, la aceeași oră.

În intervalul menționat aria ploilor va fi în extindere treptată dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 10…15 l/mp, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în jumătatea de sud a Moldovei, pe arii restrânse de peste 30 l/mp. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea local și temporar intensificări în regiunile sudice și sud-estice cu viteze în general între 45 și 55 km/h”, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Specialiștii spun că pe 23 aprilie ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula cantități însemnate de apă, iar vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării.

(G.S.)

Articolul precedentCampanie de promovare a carierei militare
Articolul următor600 de posturi vacante în județul Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.