0:00

Individul care și-a violat propria fiică – 8 ani de închisoare, ZCH NEWS - sursa ta de informații
sursa foto Facebook

Dumitru Mihăilă, din Borlești, un individ care pozează, pe facebook, în familistul responsabil și preocupat, trebuia să fie arestata  în seara de 6 martie, după ce Curtea de Apel Bacău a menținut sentința pronunțată la Piatra-Neamț: 8 ani de închisoare. El va trebui, de asemenea, să achite 45.000 de lei daune morale, propriei fiice, pe care a violat-o ”în formă continuată”, după cum au stabilit anchetatorii. În momentul încare polițiștii s-au dus să pună în executare mandatul de condamnare, Dumitru Mihăilă și-a tăiat venele. Astăzi, 7 martie, el se află încă la Spitalul Județean Piatra Neamț, internat sub pază.

”Victime colaterale” sunt Angelica MIhăilă, soția lui Dumitru Mihăilă și mama fetei violate, precum și avocata acestuia Rusu Cora. Ele vor fi cercetate penal pentru că au încercat să o determine pe fată să mintă, astfel ca violatorul să scape mai ușor.

”În temeiul art. 291 alin. 2 din Codul de procedură penală, sesizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu privire la săvârşirea de către numitele Rusu Cora (apărătorul inculpatului) şi martora Mihăilă Angelica – a infracţiunii de influenţarea declaraţiilor, prevăzută de art. 272 Cod penal, cu privire la persoana vătămată …”, a decis instanța.

Cele două doamne vor fi anchetate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, având în vedere calitatea de avocat a Corei Rusu.

Povestea familiei Mihăilă a apărut în presă în anul 2015. Dumitru Mihăilă și-a violat propria fiică, dar a încercat și cu o fată mai mare, dintr-o altă relație a soției sale. Și în loc să ia atitudine, Angelica Mihăilă l-a acoperit tot timpul, iar la proces a încercat să-și influențeze fiica să declare că a fost de acord să se culce cu propriul tată.

Cristina MIRCEA

 

Articolul precedentUn bătrân a vrut să facă focul și a rămas fără casă
Articolul următorMedic pneumolog pentru Policlinica Piatra-Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.