0:00

Incompatibilitate mai ceva ca gripa aviară!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Desepeul de la noi credem că este subiectul unui ritual woodoo, că așa ghinion la șăfi ca anu` ăsta n-o mai avut demult. După ce domnu derector Ulea și-o luat concediu de hodină ca să scape de stresul celor scrise la gazetă și de dosarul aflat pe la liberali pentru albire, înlocuitorul domniei sale o dat fuguța pe la alți doftori să se caute la organele interne care funcționează cu hopuri în timpu` sărviciului. Acuma, noi am tras de concluzie că dacă vrei să-ți faci un ITP de pleașcă, rogi frumușel pe cine trebe să te pună șăf prin desepeu și ai totul asigurat. Pe altă parte o seamă de guri pocite zice că instituția parcă e mai vioaie și sunt garanții că o să treacă cu bine fără șăfi de șocul sărbăutorilor, că o fost an bun și vinu` s-o oprit din fiert. Aferim!

Profităm de spațiu alocat, ca să-i mulțumim gingașei doamne vice de la cejeu că nu ne-o sărit de pe listă și ne-o tremis spre analiză una bucată rețipent cu vin de la vecinii noștri dă peste Tisa, adică ține cont de bulucul de competențe din zestre, în ceea ce privește licorile de origine controlată. Prin urmare, remarcăm dincolo de eticheta aplicată, buchetul armoniei relațiilor domniei sale cu țara vecină, precum și tăria fluidului care se circumscrie îndemnului să fie băut de bărbați ca să se bucure damele. Acuma, sigur, noi apreciem sincer eforturile domniei sale, și avem convingerea că dacă relațiile cu vecinii de peste Tisa înfloresc, sigur o să analizăm mostre din celebrul rose de lângă Balaton, fără trufe dar sigur cu șampinioane.

Scrie de-o bucată de vreme la gazetă, de o epidemie politică numită incompatibilitate, și uite, nu trece zi fără ca un ins aburcat pă foncții, să nu fie mușcat de filoxera asta. Culmea este că vaccinul la trebușoara asta este taman unde nu ne așteptam, respectiv la cei ce trebe să face actele care să ateste dacă un nene este sau nu mușcat de incompatibilitatea asta. Acuma, nu trebe să-l omitem și pe junele prefect, care trebe să cetească actele acelea și să le facă vânt mai departe spre băieții cu ochii cât sarmaua, când e vorba de dosare. Așa că, suntem tare curioși, cum, pe unde și când or să scoată cămeșile oamenii pomeniți, că dacă scapă unu vreo virgulă pe unde nu trebe, mare lucru dacă nu se lasă cu bănet de dat îndărăt, ș-atunci să vezi deranj și la mulți A.N.I. …

Articolul precedent450 de lei, o masă de Crăciun îmbelșugată
Articolul următorProgram manifestări de Sărbători CJ Neamţ

1 COMENTARIU

  1. FRUMOS PAMFLETUL D-LE BALANESCU, INSA, POLITICIENILOR LE ESTE GREU SA INTELEAGA SUBTILUL UMOR PREZENTAT IN TEXT, DEOARECE CREERELE LOR STAU LEJER IN CUTIA CRANIANA!

Comentariile sunt închise.