reclama autocenter

În perioada 15-28 februarie se desfășoară etapa de înscriere a tinerilor din județul Neamț care vor să devină pompieri. Pentru examenul de admitere la Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești sunt 278 de locuri, dintre care 2 pentru rromi. Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat și să nu aibă mai mult de 27 ani împliniți.

Cererea de înscriere și dosarul cu actele necesare se depun la sediul ISU Neamț, din municipiul Piatra-Neamț, intrarea de pe strada Rodnei, inclusiv sâmbăta și duminica între orele 8-15. Documentele obligatorii vor putea fi depuse până la data de 10 martie. Examenul se va desfășura în luna martie și constă într-o probă eliminatorie sportivă, urmată de evaluarea psihologică, testul grilă la matematică și evaluarea medicală. Rezultatele vor fi publicate până la data de 17 aprilie.

Cei interesați de o carieră militară pot afla informațiile necesare direct de la sediul ISU Neamț, de la personalul desemnat din cadrul Serviciului Resurse Umane și la numerele de telefon 0233/216.815 și 0748.038509.

C.I.

Articolul precedentCNSU anunță cum vor învăța elevii începând din semestrul al doilea
Articolul următorCOD PORTOCALIU în vestul judeţelor Bacău, Neamţ şi Suceava