0:00

Magistrații din cadrul Tribunalului Neamț au pus punct procedurii de cameră preliminară și au dispus începerea procesului în care un bărbat din localitatea Cotu Vameș este judecat pentru uciderea în scop de jaf a unui vecin. Fapta a avut loc în noaptea de 5 decembrie 2023, iar pentru că victima de 63 de ani locuia singură, cadavrul a fost descoperit în zorii zilei de 6 decembrie de către o vecină care a alertat anchetatorii.

Începe procesul crimei pentru o presupusă datorie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimul suspect în acest caz a fost omul de casă al victimei. Cercetările ulterioare au stabilit că de fapt nu acesta era făptașul, ci un bărbat căruia victima i-ar fi datorat bani. Pe 5 decembrie, după lăsarea întunericului, agresorul ar fi mers la locuința sexagenarului și pe fondul consumului de băuturi alcoolice dar și al răzbunării pentru o datorie mai veche l-a bătut cu pumnii și picioarele. În urma leziunilor suferite victima a decedat.

Începe procesul crimei pentru o presupusă datorie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUlterior acestui moment agresorul a intrat în locuință și a sustras un telefon mobil și o sumă de bani, apoi a plecat. A fost găsit pe 11 decembrie la o pensiune din județul Harghita. La audieri a recunoscut fapta și a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de omor calificat și tâlhărie calificată. (G.S.)

Articolul precedentPremianții competiției “Săptămâna Verde”
Articolul următor1.053 de posturi de ofițeri de poliție scoase la concurs de Poliția Română
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.