0:00

Începe procesul celor trei tineri din Piatra Neamț acuzați că au înființat o cultură ilicită de cannabis, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProcurorii DIICOT Neamț au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a trei tineri acuzați de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în modalitatea cultivării în vederea comercializării.

Cei trei, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, sunt acuzați că au înființat o cultură ilicită de cannabis pe un teren viran din Piatra Neamț. Plantele ar fi fost recoltate în cursul lunii octombrie, fiind depozitate într-un imobil din localitatea Dobreni.

Despre acest lucru au aflat și anchetatorii, iar pe 28 octombrie au avut loc trei percheziții domiciliare, fiind ridicate 8 kilograme de cannabis, care ar fi trebuit să ajungă la consumatori din județele Neamț și Cluj. Tinerii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile la finalul lunii octombrie, măsura preventivă urmând a fi verificată mâine.  Mai multe amănunte puteți citi aici.

(G. S)

Articolul precedentCod galben de vânt în patru județe din regiunea Nord Est
Articolul următorAtenție șoferi! Se anunță polei în Moldova!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.