maratei 01

• Ulea trimite DSV-ul în baruri
• Morenciu mai stă o tură

Articolele publicate în ”Ceahlăul”, marcă înregistrată, cu privire speluncile numite crâșme, baruri și restaurante din piețele și din jurul piețelor din Piatra Neamț au generat o primă reacție. Promptă, cel puțin la nivel declarativ. Directorul Direcției Sanitar-Veterinare Neamț, dr. Sorin Ulea, ne-a declarat că, ieri dimineață, la ora 8 trecute fix, prin notă de serviciu, a transmis celor care se ocupă de control să facă acțiuni în zona respectivă și, unde este cazul și nu se respectă legea, să se suspende activitatea, pe bază de ordonanță.

”Ne-am autosesizat din presă. Vom trece la controale și evident că vom face publice rezultatele”, a declarat Sorin Ulea.

Vizate sunt toate unitățile așa-zise de alimentație publică din zona piețelor Precista, Mărăței, Dărmănești și, nu în ultimul rând, din Piața Centrală.

L-am sunat și pe domnul Dan Dorin Morenciu, directorul Direcției de Sănătate Publică Neamț, care se afla ”la un concurs”. Cu foarte multă amabilitate, ne-a spus că a citit ziarul și că orice relație pe această temă ne-o poate oferi doamna Nicoleta Bălțătescu, purtătorul de cuvânt al instituției. După care ne-a mai amintit, încă o dată, că se află într-un concurs. Evident, vom reveni cu amănunte. (V.B.)

Articolul precedentConcursuri la două capete
Articolul următorProfesorii, în pană de gradații de merit

1 COMENTARIU

  1. Dar ce concurs mai da si Morenciu?! Concurs de stafeta, sa, de predat stafeta hotiei, pt ca vad ca nimeni nu il intreaba de sanatate si sta bine merci pe functia care apartine PNL-ului lui Ursarescu!! In rest, vad ca si Ulea o da de perete, aburindu-va ca a trimis controale in locatiile respective! Il cunosc pe cel care face Ulea trimitere ca i-ar fi dat vreo directiva in acest sens si ce sa vezi….nu ia trimis nimeni in nici un control!!! Asta inseamna ca va minte si va mai ia si de fraieri!

Comments are closed.