Cei 40 de km ai Drumului Naţional 15, care traversează judeţul Neamţ de la Poiana Largului la Bicaz, ar urma să fie asfaltaţi, prin turnarea ultimului strat, cel de uzură, în viitorul apropiat, potrivit informaţiilor furnizate de Nicolae Popovici, purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iaşi.

În acest moment se lucrează pe porţiuni, se fac reparaţii punctuale pe zonele degradate astfel încât să nu existe gropi şi alte denivelări la turnarea covorului astfaltic. DRDP Iași menționează că nu poate estima cu precizie când vor fi finalizate lucrările, acest lucru depinzând de cât vor dura aceste reparații mai mici.

Astăzi, 15 iunie, se lucrează la refacerea porţiunii din satul Chiriţeni, comuna Hangu, iar în zonă se circulă pe un singur sens de mers.

Pe acest drum naţional au fost necesare reparaţii în nu mai puţin de 73 de puncte în care au fost mari probleme în urma fenomenelor meteo extreme din ultimii ani.

A.C.

Articolul precedent„Şedinţă foto” cu ursul la Dobrovăţ
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Am votat astăzi pentru dreptul de a fi uitat al supraviețuitorului de cancer!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.