Administraţia locală din comuna Vânători-Neamţ anunţă locuitorii că, în cel mai scurt timp, vor începe lucrările de betonare si asfaltare pe mai multe străzi din localitate. Miercuri, 27 iunie s-a semnat la sediul primăriei contractul de execuție lucrări în cadrul proiectului „Modernizare rețea de drumuri de interes local, comuna Vânători-Neamț, județul Neamț”, FEADR, submăsura 7.2., în valoare de 4,238,200.34 lei, fără TVA. Firma care a fost declarată câștigătoare și va executa lucrările este SC CONEST SA IAȘI. Străzile care vor intra în programul de modernizare drumuri, ce însumeaza un total de 5,495 km, sunt:

Sat Vânători-Neamt: lucrări de betonare: Strada Văcărescu Ion, Strada Andreescu, Strada Pr. Bârliba Vladimir, Strada Prof. Anton Grigoriu, Strada Drehuţa, Strada Prof. C. Papuc, Sat Mănăstirea Neamţului; lucrări de asfaltare: Drum sătesc DS 272.

Sat Lunca: lucrări de asfaltare: Strada Dumbrava.

Sat Nemţişor: lucrări de asfaltare: Strada Erou Alexandru Moisei.

„Joi, 27 iunie s-a semnat contractul de execuție lucrări în cadrul proiectului Modernizare rețea de drumuri de interes local, comuna Vânători-Neamț, județul Neamț, FEADR, submăsura 7.2., în valoare de 4,238,200.34 LEI fără TVA, cu firma SC CONEST SA-Iasi şi aşteptăm viza finanţatorului (CRFIR-Iasi), după care vom preda amplasamentul şi apoi se va da ordinul de începere a lucărilor de betonare si asfaltare. Pe această cale facem apel la cetăţenii din comuna Vânători-Neamt, de pe străzile care urmează a fi betonate sau asfaltate să-şi finalizeze branşamentele la apă, gaz şi canalizare, deoarece vor fi restricţii pe o perioadă mai lungă, din cauza acestor lucrări de betonare si asfaltare. Cât de repede vor începe lucrările de betonare si asfaltare pe aceste străzi”, ne-a declarat primarul Maria Petrariu. (C.T. STURZU)

Articolul precedentVIDEO Dezastru la Miroslava – Iași
Articolul următorFOTO Ce au lăsat ploile pe drumuri. Cum se circulă în această dimineață
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.